3 – Gangen Menu – Vegetarisch / 3-Course Menu – Vegetarian
Minimum Order: 2 persons and above!
€ 70 (€35 Per Person)
Voorgerecht / Appetizer
2× Dal Soup & Onion Bhaji
Hoofdgerecht / Main course
Geserveerd met Basmati rijst en Butter Naan.
Served with Basmati rice and Butter Naan.
Mixed vegetables
Verse seizoensgroenten,bereid in een milde gekruide currysaus.
Fresh seasonal vegetables cooked in a mildly spiced curry.
Paneer Korma
Zelfgemaakte kaas bereid in een romige currysaus van room,kokos en diverse soorten noten.
Homemade cottage cheese prepared with special creamy curry sauce made with cream, coconut and varieties of nuts.
Baingan ko Tarkari
Aubergine bereid met milde kruiden
Eggplant prepared with mild spices.
Nagerecht / Dessert
Rice pudding with almonds, raisins and pistachios.
3-Gangen Menu -Niet -Vegetarisch / 3-Course Menu – Non-Vegetarian
Minimum order:2 Persons and Above
€ 80.00 (€40.00 Per person)
Voorgerecht / Appetizer
2× Chicken soup & Mutton Taas.
Hoofdgerecht / Main course
Geserveerd met Basmati rijst en Butter Naan.
Served with Basmati rice and Butter Naan.
Butter Chicken
Gegrilde kipfilet bereid met romige curry saus.
Boneless grilled chicken cooked in creamy curry sauce.
Nepali Style Khasi ko Masu
Lamsvlees bereid met Nepalese verschillende kruiden.
Boneless Lamb prepared with different Nepali spices.
Prawn Karahi
Prawn gekookt met uien, Paprika met met medium heet kruiden.
Prawn cooked with onions, paprika, bell pepper with medium spicy herbs.
Nagerecht / Dessert
Zelfgemaakt ijs
Homemade ice-cream (Kulfi)
Lumbini shared dining
Minimum 4 persons and above.
You can choose 3 -Course or 2 course meal!
Voorgerecht / Appetizer
Mixed Platter & Lamb and Chicken Tikka Tandoori (Mix)
Hoofdgerecht / Main course
We will serve you 5 different dishes in your main course with Basmati rice, Garlic and Butter naan.
Butter Chicken
Gegrilde kipfilet bereid met romige curry saus.
Boneless grilled chicken cooked in creamy curry sauce.
Chicken Karahi
Kipfilet gekookt met uien, paprika, tomaten en milde kruiden.
Chicken breast cooked with onions, bell pepper, tomatoes and mild herbs.
Nepali Style Khasi ko Masu
Pittig lamvles bereid met paprikapoeder,Gember ,yoghurt en kaneelpoeder.
Spicy boneless lamb prepared with paprika powder,ginger,yoghurt and cinnamon powder.
Dal Tadka
Gele linzen bereid in gekruide currysaus met verse tomaat, en gekruid met komijn en knoflook.
Yellow lentils prepared in spiced curry sauce with fresh tomato, and seasoned with cumin and garlic.
King Prawn Masala
Grote garnalen gekookt in tomaten, gember, knoflook, verse pepers, paprika en uien.
Large shrimps cooked in tomatoes, ginger, garlic, fresh peppers, bell pepper and onions.
Nagerecht / Dessert
Zelfgemaakt ijs
Homemade Ice-cream (Mango / pistachios)
Lumbini shared dining Vegetarian
Minimum 4 persons and above.
You can choose 3 -Course or 2 course meal!
Voorgerecht / Appetizer
Veg Plater & Panneer Tikka Tandoor
Hoofdgerecht / Main course
We will serve you 5 different dishes in your main course with Basmati rice, Garlic and Cheese naan.
Dal Makhan
Urid bonen, rode kideny bonen en gele spliterwten allemaal samen bereid met melk en roomboter
Urid beans, red kidney beans and yellow dal all together prepared with milk and butter.
Mixed Vegetables Curry
Verse seizoensgroenten, bereid in een milde gekruide currysaus, met verse ui, tomaat en paprika.
Fresh seasonal vegetables cooked in a mildly spiced curry sauce with fresh onion, tomato and capsicum.
Paner Butter Masala
Zelfgemaakte kaas met uien, tomaten en verschillende medium kruiden.
Homemade cheese with onions, tomatoes and various medium spices.
Baingan Bhartha
Gepureerde geroosterde aubergine gemengd met uien en totaten.
Pureed roasted eggplant mixed with onions and tomatoes.
Jeera Aloo
Gekruide aardappelen
Seasonde potatoes with cumin
Nagerecht / Dessert
Gulab jamun
Indian sweet pastry prepared with milk powder, dipped in warm sugar syrup